counter

Ο γάμος εκατομμυρίων της κόρης του Bill Clinton, Chelsea

Ο γάμος εκατομμυρίων της κόρης του Bill Clinton, Chelsea
Ο γάμος εκατομμυρίων της κόρης του Bill Clinton, Chelsea

Aπό την Χριστιάνα Κοχλατζή

Ο Bill και η Hillary Clinton πάντρεψαν τη μοναχοκόρη τους Chelsea με τον εδώ και επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Marc Mezvinsky, στο Astor Courts της Νέας Υόρκης.

Η Chelsea αν και φόρεσε ένα λιτό νυφικό σε σχέση με υπερπολυτελή που έχουμε δει σε γάμους διασήμων, λίγο- πολύ κόστισε στην οικογένεια Clinton 19.200 ευρώ και είχε την υπογραφή της Vera Wang.

Η λαμπερή νύφη διέσχισε τον ατελείωτο, λευκό διάδρομο με τον πατέρα της Bill Clinton, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του την ώρα που την παρέδιδε τη μοναχοκόρη του στον γαμπρό.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και μόνο 400 καλεσμένοι – στους οποίους απαγορεύθηκε να φέρουν κάμερες ή φωτογραφικές μηχανές-  είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γαμήλιο δείπνο και να ζήσουν από κοντά στιγμές από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του νεόνυμφου ζευγαριού.  

Ο γάμος της Chelsea Clinton και του Marc Mezvinsky έγινε από τον αιδεσιμότατο William Shillady  και τον ραβίνο James Ponet καθώς το ζευγάρι έχει διαφορετική θρησκεία. Ωστόσο στον γάμο, οι δύο οικογένειες φρόντισαν να τιμήσουν στοιχεία και των δύο παραδόσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR