counter

Αντώνης Βαρδής: Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του

Αντώνης Βαρδής: Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του
Αντώνης Βαρδής: Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του

Αντώνης Βαρδής

Έφυγε από την ζωή ο Αντώνης Βαρδής τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Αντώνης Βαρδής άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σε ηλικία 66 ετών αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία διαδρομή στο χώρο της μουσικής. 

Η μάχη του Αντώνη Βαρδή με τον καρκίνο μετρούσε πολλά χρόνια, καθώς για πρώτη φορά η ασθένειά του εκδηλώθηκε σε ηλικία 42 χρόνων, αλλά ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη δύναμη ψυχής να την διαχειριστεί. Ο Αντώνης Βαρδής, όλο το χρονικό διάστημα της μάχης του με την επάρατη νόσο είχε διαρκώς στο πλευρό του τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ, τη σύντροφό του Φιλοθέη καθώς και τον ετεροθαλή αδελφό του Χρήστο Δείξιμο (πατέρα των Κώστα Δόξα και Άκη Δείξιμου).

Ο Αντώνης Βαρδής είχε μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό το 2009.

Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:  «Νομίζω πως όταν ο άνθρωπος αρρωστήσει από μια σοβαρή ασθένεια, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Ή να τον πάρει από κάτω ή να το παλέψει. Εγώ ήμουν τυχερός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παλικάρι. Όταν ξαφνικά έμαθα πως πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί είχα καρκίνο, είπα: Ό, τι προκύψει. Μία νύχτα μόνο πριν πάω στο νοσοκομείο συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ σοβαρή η ασθένειά μου. Έκλαψα, ήρθε σε φλας μπακ όλη μου η ζωή. Είπα πως ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει». Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε. Ήταν οι γιατροί και ο Θεός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR