counter

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: "Ξαφνιάζομαι από τους τηλεθεατές πολλές φορές και..."

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: "Ξαφνιάζομαι από τους τηλεθεατές πολλές φορές και..."
Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: "Ξαφνιάζομαι από τους τηλεθεατές πολλές φορές και..."

Άννα Ζηρδέλη

Συνέντευξη σε on line περιοδικό παραχώρησε η Άννα Ζηρδέλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Quiz Maker-R» που προβάλλεται καθημερινά από το Μακεδονία TV, και μίλησε όχι μόνο για την τηλεοπτική της παρουσία αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, η Άννα Ζηρδέλη περιέγραψε και τα συναισθήματα που νιώθει τη στιγμή που βρίσκεται στον «αέρα» της εκπομπής της.

Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων, η οποία είναι δύσπιστη με τέτοιου είδους τηλεοπτικά παίγνια. Τί απαντάς; Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ήμουν στην ίδια κατηγορία για πολλά χρόνια!  Όταν όμως είδα εκ των έσω πως γίνονται  τα παιχνίδια στο Μακεδονία TV πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου. Υπάρχει τέτοια φερεγγυότητα που εάν δεν κερδίσεις έστω και 50€ (αναφέρω το ελάχιστο ως παράδειγμα ) δεν μπορείς να καταλάβεις! Τα παιχνίδια είναι δεξιοτήτων και δημιουργούνται από ειδικούς που ο καθένας είναι ξεχωριστός στις γνώσεις τους και στον τομέα του.

-Υπήρξε κάποια τηλεοπτική στιγμή, που να βρέθηκες σε αμηχανία, ενώ ήσουν στον  ¨αέρα¨ και πώς το διαχειρίστηκες ; Δόξα τω Θεώ όχι ακόμη! Ξαφνιάζομαι από τους τηλεθεατές πολλές φορές και λογικό είναι να συμβαίνει με ζωντανά προγράμματα, αλλά σε αμηχανία σίγουρα όχι . Είναι πολλές 2 ώρες να μιλάς ακατάπαυστα (δεν μας το ζητούν, απλά εγώ είμαι χείμαρρος ως χαρακτήρας κ δε μπορώ να είμαι χαλαρή) καλώς η κακώς έχω πάντα μια απάντηση και δεν έχω βρεθεί ακόμη προ εκπλήξεως !

-Εκτός της τηλεοπτικής σου παρουσίας, έχεις σπουδάσει υποκριτική και διοίκηση επιχειρήσεων. Τι σε εκφράζει περισσότερο; Αγαπώ τη μαγεία του θεάτρου, λατρεύω την παρουσίαση και νομίζω πως φαίνεται ότι απολαμβάνω το κάθε λεπτό μου στον αέρα!

ΠΗΓΗ: ideesmag.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR