counter

Γάμος Brangelina: Το νυφικό, το μενταγιόν της νύφης και η γαμήλια δεξίωση

Γάμος Brangelina: Το νυφικό, το μενταγιόν της νύφης και η γαμήλια δεξίωση
Γάμος Brangelina: Το νυφικό, το μενταγιόν της νύφης και η γαμήλια δεξίωση

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο κτήμα τους στη Γαλλία, το Σάββατο 23 Αυγούστου του 2014. Και μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει φωτογραφίες από το Μυστήριο, ωστόσο οι ορισμένοι από τους καλεσμένους τους δίνουν πληροφορίες για τον γάμο της χρονιάς.

Σύμφωνα με τους καλεσμένους λοιπόν, η Angelina Jolie φορούσε ένα μάξι νυφικό από μεταξωτή δαντέλα σε λιτή γραμμή το οποίο έφθανε μέχρι το πάτωμα. Η λαμπερή νύφη φορούσε επίσης βέλο, το οποίο σήκωσε παραδοσιακά ο Brad Pitt για να τη φιλήσει. Εκτός από το μονόπετρο μεγάλης αξίας που φορούσε η Angelina, τον λαιμό της κοσμούσε το μενταγιόν που ανήκε στη μαμά της, το οποίο μέσα είχε τη φωτογραφία της.

Το ζευγάρι είχε στον γάμο μόνο 22 καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν ένα εκλεκτό μενού που περιλάμβανε τοπικά τυριά, κρέατα, θαλασσινά, σπαγγέτι αλλά και το κρασί δικής τους παραγωγής, το Chateau Mirava.

Η είδηση του γάμου των Bradangelina ήταν έκπληξη όχι μόνο για τους φίλους τους αλλά και για τον πατέρα της Angelina, Jon Voight, ο οποίος δεν έλαβε πρόσκληση και δεν ήταν ανάμεσα στους 22 καλεσμένους.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR