counter

Murat Yildirim: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του

Murat Yildirim: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του
Murat Yildirim: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του

Murat Yildirim

Συνέντευξη στο Mytv και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κοσμίδη, παραχώρησε ο Tούρκος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς "Έρωτας και Τιμωρία". O Murat Yildirim μίλησε μεταξύ άλλων πρώτη φορά για το διαζύγιό του, με την επίσης ηθοποιό, Burçin Terzioğlu.

-Πάντα σε βλέπουµε να πρωταγωνιστείς δίπλα σε πολύ όµορφες γυναίκες. Υπήρξε στιγµή που να ερωτεύτηκες κάποια συµπρωταγωνίστριά σου;

Όχι, δεν έχω ερωτευτεί κάποια συµπρωταγωνίστριά µου. Οι σχέσεις µας έµεναν πάντα καθαρά επαγγελµατικές, όσο όµορφες και ελκυστικές κι αν ήταν οι συµπρωταγωνίστριές µου. Άλλωστε µέχρι πρότινος ήµουν παντρεµένος, οπότε δεν το σκεφτόµουν αυτό το ενδεχόµενο.

Η πρώην γυναίκα σου ήταν ηθοποιός. Είναι πιο εύκολο για σένα να αναπτύξεις σχέση µε µία γυναίκα µέσα από τον χώρο της δουλειάς σου; Θα µπορούσες, για παράδειγµα, να συνάψεις σχέση µε µία θαυµάστριά σου;

Αυτό δεν το προγραµµατίζεις. Δηλαδή δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή. Η πρώην γυναίκα µου έτυχε να είναι ηθοποιός αλλά αυτό δεν σηµαίνει κάτι. Θα µπορούσε να είναι από κάποιον άλλο χώρο. Εξαρτάται από πολλά πράγµατα. Πάντως αυτή τη στιγµή που µιλάµε πραγµατικά δεν µε απασχολεί καθόλου αυτό το θέµα. Πάει λίγος καιρός αφότου χώρισα και ειλικρινά έχω επικεντρωθεί µόνο στη δουλειά µου, τους φίλους µου και την οικογένειά µου. Δεν µε ενδιαφέρει αυτή τη στιγµή να γνωρίσω µια κοπέλα. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς.

Διαβάστε περισσότερα στο My tv που κυκλοφορεί.

My tv

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR