counter

“New Style Fitness - Pilates in and outside the pool” event, στο Cavo Tagoo

“New Style Fitness - Pilates in and outside the pool” event, στο Cavo Tagoo
“New Style Fitness - Pilates in and outside the pool” event, στο Cavo Tagoo

Cavo Tagoo

Η γνωστή pilates instructor Elmira Begatti, θα πραγματοποιήσει στις 30 και 31 Αυγούστου το event “New Style Fitness - Pilates in and outside the pool”, σε συνεργασία με το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Cavo Tagoo της Μυκόνου, όπου και θα λάβει χώρα το διήμερο.

Σκοπός του εν λόγω event είναι η εκμάθηση των μυστικών του Fitness Pilates εντός και εκτός πισίνας, καθώς και η παροχή διατροφικών και ψυχολογικών συμβουλών από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, οι οποίοι θα πλαισιώσουν του event.

Η καταξιωμένη και ιδιαίτερα έμπειρη γυμνάστρια θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της σωστής και ουσιαστικής άσκησης, θα παρουσιάσει τις νέες τεχνικές που έχει αναπτύξει και θα εστιάσει στα αποτελέσματα που απορρέουν από αυτές. Σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό χώρο του Cavo Tagoo, ενός από τα πλέον πολυτελή και γνωστά ξενοδοχεία των Κυκλάδων, εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία.

Το διήμερο θα χωρίζεται σε τρία επιμέρους θέματα, στα οποία θα επικεντρωθούν τόσο η γυμνάστρια, όσο και οι εξωτερικοί σύμβουλοι.

Πιο αναλυτικά, τα τρία θέματα επικέντρωσης της διημερίδας θα είναι:

1) Practice group/day Wet Fletcher Fitness Pilates in and outside the pool :

Το εν λόγω μάθημα θα γίνεται με την βοήθεια του βάρους μίας βρεγμένης πετσέτας και δύο ομάδων, μία εκ των οποίων θα βρίσκεται μέσα στο νερό και η άλλη από έξω, με στόχο την θεραπεία τραυματισμένων περιοχών, την καύση λίπους και τη  γράμμωση.

2) Private Group - Partner Power Fitness Pilates

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο την εκμάθηση τρόπου εκγύμνασης ενός ζευγαριού την ίδια χρονική στιγμή, καθώς και τις θετικές επιδράσεις που έχει στη σχέση τους.

 3) Family Group - Family Fitness Pilates

Το παραπάνω μάθημα θα πραγματοποιείται είτε σε ιδιωτική πισίνα, είτε σε κοινόχρηστη, έχει τα χαρακτηριστικά μιας οικογένειας (με παιδιά), καθώς τα μέλη αυτής συνεργάζονται μεταξύ τους με στόχο να γυμναστούν συλλογικά και να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.

Μετά από κάθε μάθημα θα δίνεται στους συμμετέχοντες φάκελος με διατροφικές συμβουλές σχετικές με τη θεματολογία που παρακολούθησαν.

 Τέλος, θα υπάρχει χρήσιμο υλικό με θέμα την αθλητική ψυχολογία για την κάθε μια από τις παραπάνω ενότητες εκγύμνασης.

Σχετικά με την Elmira Beggati:

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο Τένις. Απόφοιτη της A.F. Studies στα διπλώματα Pilates Academy, Presenter’s Elite, Personal Weight Trainer, Body Conditioning.

Συνεργάζεται με τα γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας από το 2007.

Τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε υπεύθυνη στο Pilates Studio του γυμναστηρίου Asana Gym Tonic και Personal Trainer πολλών διασήμων.

Σχετικά με το Cavo Tagoo:

Πυρήνας θετικής ενέργειας, το Cavo Tagoo, καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής συνολικής εμπειρίας.

Πολύτιμο σαν έργο τέχνης και ερωτεύσιμο από την πρώτη ματιά, αποτελεί έναν προορισμό-εμπειρία, για το ξεχωριστό κοινό του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR