1) Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το μείγμα 1 και προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα 2 και ένα ένα τα αυγά.
2) Στο τέλος προσθέτουμε το μείγμα 3 και χτυπάμε για 3'-4'.
3) Αφήνουμε με μια πετσέτα σε ζεστό σημείο το μείγμα να φουσκώσει για 1 ώρα.
4) Ανοίγουμε ένα φύλλο, πασπαλίζουμε με τη γέμιση και κόβουμε σε λωρίδες. Βάζουμε τη μία λωρίδα πάνω στην άλλη και χωρίζουμε στα 5.
5) Στη συνέχεια βάζουμε σε μια φόρμα ψωμιού το μείγμα και αφήνουμε να ξαναφουσκώσει αφού το βουτυρώσουμε.
6) Τέλος, ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για 25'-30'.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)