counter

Ο χλιδάτος γάμος της Μελίτας Κούρκουλου στις Σπέτσες

Ο χλιδάτος γάμος της Μελίτας Κούρκουλου στις Σπέτσες
Ο χλιδάτος γάμος της Μελίτας Κούρκουλου στις Σπέτσες

Ο Νίκος Κούρκουλος πάντρεψε την πολυαγαπημένη του κόρη Μελίτα Κούρκουλου, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2003, στην Αγία Μαρίνα των Σπετσών, με τον επιχειρηματία Μενέλαο Κυριακόπουλο.

Η Μελίτα Κούρκουλου φορούσε ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με την υπογραφή του οίκου Escada, το οποίο πήρε φυσικά από το κατάστημα της πεθεράς της, Χριστίνας Κυριακοπούλου.  Ο γαμπρός φορούσε ένα μπεζ κοστούμι  με λευκό πουκάμισο και περίμενε με ανυπομονησία να συναντήσει την αγαπημένη του, την οποία παρέδωσε στον γαμπρό συγκινημένος, ο Νίκος Κούρκουλος.

Προσκεκλημένοι ήταν φυσικά φίλοι του ζευγαριού αλλά και επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο και φίλοι του αδελφού της Μελίτας, Άλκη Κούρκουλου, όπως ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Τάνια Τρύπη, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Κώστας Κόκλας, η Ελένη Κούρκουλα με τον Διονύση Παναγιωτόπουλο και πολλοί άλλοι. Με την παρουσία τους έλαμψαν βεβαίως η σύζυγος του Νίκου Κούρκουλου, Μαριάννα Λάτση – η οποία δεν σταμάτησε να κινηματογραφεί στιγμές από την βραδιά με την κάμερά της- αλλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την Σίσσυ Παπαδήμα.

Στα highlights της βραδιάς, ήταν η στιγμή που ο Νίκος Κούρκουλος χόρεψε με την Μελίτα στη χλιδάτη, γαμήλια δεξίωση και δεν μπορούσε να κρύψει στιγμή τη μεγάλη του συγκίνηση, που πάντρευε την πολυαγαπημένη του κόρη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR