counter

Βρέθηκε αποτύπωμα συνεργάτη του Μαζιώτη στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο;

Βρέθηκε αποτύπωμα συνεργάτη του Μαζιώτη στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο;
Βρέθηκε αποτύπωμα συνεργάτη του Μαζιώτη στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο;

Αποτύπωμα Μαζιώτης

Αποτυπώματα του στενού συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου, φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει οι αστυνομικοί, στο φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι ληστές της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο για να διαφύγουν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, μετά από έρευνα στο σκάφος, το οποίο οι δράστες προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να κάψουν, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν αποτύπωμα του Πετρακάκου.  

Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας φαίνεται να αναγνώρισαν τον Γιώργο Πετρακάκο, αλλά και έναν 44χρονο ο οποίος είχε συμμετάσχει παλαιότερα σε ληστείες με τον Πετρακάκο.

Οι αστυνομικοί από την αρχή υποψιάζονταν την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη πίσω από την κινηματογραφική ληστεία, αφού ο τρόπος δράσης τους θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του φυλακισμένου αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

Πάντως, η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν οι τρεις δράστες της ληστείας. Οι αρχές «χτενίζουν» τις βορειοανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου προσπαθώντας να βρουν τα ίχνη των δραστών, αλλά και το κρησφύγετό τους.

ΠΗΓΗ: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR