counter

«Καυτό» Σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς Κελσίου με… σκόνη και βροχή

«Καυτό» Σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς Κελσίου με… σκόνη και βροχή
«Καυτό» Σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς Κελσίου με… σκόνη και βροχή

Καιρός Σαββατοκύριακο

«Καυτό» θα είναι το Σαββατοκύριακο, αφού η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Στα βόρεια θα φθάσει στους 36 βαθμούς, ενώ σε κεντρικά και νότια θα κυμανθεί από 37 έως και 39 βαθμούς. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο υδράργυρος θα δείξει 40 βαθμούς στα κεντρικά και τα νότια της χώρας. Παράλληλα, θα σημειωθούν... βροχές και θα μας έρθει σκόνη από την Αφρική!

Κι ενώ η ζέστη θα είναι αποπνικτική από το μεσημέρι και μετά, καταιγίδες μικρής διάρκειας αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη! Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 - 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ. Η επόμενη εβδομάδα, πάντως, θα είναι... δροσερή, αφού για την Δευτέρα προβλέπονται πτώση της θερμοκρασίας, σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βοριάδες από 4 έως 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ!

ΠΗΓΗ: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR