1) Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες 6-7 χιλιοστών. Αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν πάνω
σε μία σχάρα για 15'.
2) Βάζουμε το υπόλοιπα υλικά σε διαφορετικά μπολάκια.
3) Σε ένα ζεστό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο ίσα ίσα να καλυφθεί η βάση του.
4) Παίρνουμε μια φέτα ντομάτας και την περνάμε από τα υλικά μας με την ακόλουθη σειρά: Πρώτα από το γάλα, μετά από το αλεύρι, μετά από τα αυγά και τέλος από τη φρυγανιά.
5) Tηγανίζουμε τις φέτες ντομάτας σε μέτρια φωτιά από 4' την κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και να τραγανίσουν.
6) Προσθέτουμε λάδι στο τηγάνι όταν χρειάζεται και τηγανίζουμε όλες τις ντομάτες.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)