counter

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο άγνωστος αρραβώνας, η πρόταση γάμου και η απόρριψη

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο άγνωστος αρραβώνας, η πρόταση γάμου και η απόρριψη
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο άγνωστος αρραβώνας, η πρόταση γάμου και η απόρριψη

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ηθοποιός, στην αποκαλυπτική συνέντευξή του, μίλησε για πρώτη φορά για τον αρραβώνα του που δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και την πρόταση γάμου που είχε κάνει σε αγαπημένη του.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει από έρωτα; Έχω αλλάξει μέχρι και ήπειρο, προκειμένου να είμαι μαζί της. Το όνειρο της Αμερικής υπήρχε στο μυαλό μου εδώ και επτά χρόνια. Εκεί λοιπόν που είχα ολοκληρώσει τις σπουδές σκηνοθεσίας στη Νέα Υόρκη και ήμουν αποφασισμένος να εγκατασταθώ στο Λος Άντζελες, γνώρισα μια κοπέλα. Την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα, επέστρεψα στην Ελλάδα και αρραβωνιαστήκαμε.

Έχεις κάνει ποτέ πρόταση γάμου; Ναι, αμέ! Λίγο μετά τον αρραβώνα έκανα και πρόταση γάμου στην αγαπημένη μου. Αλλά ακόμα κι αυτό έγινε με δικό μου τρόπο. Σκηνοθέτησα έναν καβγά και εκεί που περνούσαμε από το «δαχτυλίδι» που βρίσκεται στην έξοδο της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Κηφισίας, φρέναρα απότομα και της ζήτησα να βγει από το αυτοκίνητο. Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα, πήγα στην πλευρά του συνοδηγού, έβγαλα από την τσέπη μου το δαχτυλίδι και τη ρώτησα: «Θα με παντρευτείς;».

Διαβάστε περισσότερα στο OK!

cover OK 458

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR