counter

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το περιεχόμενο της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάσει

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το περιεχόμενο της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάσει
Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το περιεχόμενο της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάσει

Μάρκος Σεφερλής

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Μάρκος Σεφερλής, στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιεχόμενο του Πρωινού που θα παρουσιάσει στο Mega, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα προιόν όταν στη μία αλλά και στην άλλη περίπτωση οι παρουσιαστές είναι ζευγάρια; Η Έλενα (Τσαβαλιά) δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια. Θα είναι μέλος της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα, που με ξέρει πολύ καλά και μπορεί να μου δώσει μια καλή πάσα, όπως φαντάζομαι ότι θα κάνουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου. Ούτε και στο θέατρο λειτουργούμε ως θιασαρχικό ζευγάρι. Εκείνη συνήθως δεν συμμετέχει στις παραστάσεις του καλοκαιριού, παρόλο που ο κόσμος παραπονιέται και τη ζητάει. Το χειμώνα αν έρθει κανείς στο θέατρο, θα δει ότι έχουμε ο καθένας το καμαρίνι του, γιατί γενικότερα δεν θέλω να πιστεύουν οι υπόλοιποι συνεργάτες ότι την ξεχωρίζω.

Να επιστρέψουμε στο Πρωινό. Ποιο κομμάτι πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει περισσότερο; Πολλοί βιάστηκαν να πουν: «Μα πώς θα κάνει συνεντεύξεις στους καλεσμένους ο Μάρκος, από τη στιγμή που δεν είναι δημοσιογράφος;». Αυτό που έχουμε σκεφτεί για να έχουν και οι συνεντεύξεις ενδιαφέρον, αλλά και για να αισθάνεται και ο καλεσμένος πιο άνετα και να μη νιώθει ότι περνάει από ανάκριση, είναι να υποδύομαι έναν διαφορετικό ρόλο κάθε φορά που θα υποβάλλω τις ερωτήσεις. Δεν πάμε να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα, γιατί και στη δική μας εκπομπή θα υπάρχουν όλες οι μόνιμες στήλες που συνήθως υπάρχουν στα πρωινάδικα. Απλά θέλουμε να τις παρουσιάσουμε με άλλο τρόπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!

cover OK 458

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR