counter

Rewind στον ρομαντικό γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη

Rewind στον ρομαντικό γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη
Rewind στον ρομαντικό γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη

Στις 27 του Δεκέμβρη του 2009, στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο Πικέρμι, παντρεύτηκε η Χριστίνα Λαμπίρη τον Θανάση Αδαμόπουλο. 

Η επιλογή της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου δεν ήταν τυχαία, αφού βρίσκεται στην οδό Χρήστου Αδαμόπουλου, ο δρόμος που φέρει το όνομα του πατέρα του γαμπρού, πρώην κοινοτάρχη της περιοχής. Η Xριστίνα Λαμπίρη έφθασε με μισή ώρα καθυστέρηση στην εκκλησία με ένα τζιπ, το οποίο οδηγούσε η κόρη της, Μαρίζα ενώ ακολουθούσαν οι συγγενείς με τα δικά τους αυτοκίνητα. Κουμπάρα της Χριστίνας Λαμπρίρη και του Θανάση Αδαμόπουλου, ήταν η 19χρονη κόρη της παρουσιάστριας, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθόλη την διάρκεια του Μυστηρίου. Ο γαμπρός είχε φροντίζει να είναι τα πάντα στην εντέλεια για την αγαπημένη του:

Συγκεκριμένα κατά την έξοδο του νεόνυμφου ζευγαριού από την εκκλησία, χρησιμοποιήθηκε μέχρι και τεχνητό χιόνι ώστε να γίνει ακόμη πιο Χριστουγεννιάτικο και παραμυθένιο το σκηνικό. Αμέσως μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε την γαμήλια δεξίωση στο κέντρο "Δουκάτο" στο Πικέρμι, εκεί όπου ο Θανάσης Αδαμόπουλος έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR