counter

Νεσχάν Μουλαζίμ: Βαφτίζεται χριστιανή ορθόδοξη λίγο πριν το γάμο

Νεσχάν Μουλαζίμ: Βαφτίζεται χριστιανή ορθόδοξη λίγο πριν το γάμο
Νεσχάν Μουλαζίμ: Βαφτίζεται χριστιανή ορθόδοξη λίγο πριν το γάμο

Νεσχάν Μουλαζίμ

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλώντας για τη πορεία της στο χώρο της μόδας αλλά και για τη προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, η Νεσχάν Μουλαζίμ αποκάλυψε πως είναι ένα βήμα πριν βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη, εξηγώντας ταυτόχρονα και τους λόγους που την οδηγούν στην απόφαση αυτή.

Αν ερωτευτείτε έναν Έλληνα και σας ζητήσει να παντρευτείτε, θα επιλέξετε τη λύση του πολιτικού γάμου ή θα αλλάξετε θρήσκευμα για να κάνετε το μυστήριο σε εκκλησία; Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά παρά μόνο αν μου συμβεί. Αυτό που έχω να σας πω πάντως είναι ότι του χρόνου θέλω να παντρέψω ένα πού αγαπημένο μου φιλικό ζευγάρι. Λόγω της θρησκείας μου όμως, δεν μπορώ να παραστώ ως κουμπάρα στην εκκλησία. Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να βαφτιστώ χριστιανή ορθόδοξη.

Το θεωρείτε σημαντικό αυτό; Για μένα ίσως όχι, για κάποιους άλλους όμως είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στους φανατικούς που υπάρχουν και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Έχετε νοιώσει απειλές από κάποιους από αυτούς; Σε συζητήσεις μου έχουν πει διάφοροι «έλα στην Τουρκία! Τι κάνεις εκεί στην Ελλάδα;» .Δεν δίνω σημασία όμως. Στη Σμύρνη όπου μεγάλωσα, δεν είχα καμία επαφή με τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. 

ΠΗΓΗ: Εγώ WEEKLY!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR