counter

Happy……end!

Happy……end!
Happy……end!

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου περίπου όταν έγινε το πρώτο μας ραντεβού με τoν Alpha και μου είπαν για αυτήν τη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα ξεκινήσει μέσα Μαρτίου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και σχεδόν αμέσως ξεκινήσαμε τη προετοιμασία, τις συσκέψεις και τους στόχους για ένα καινούριο βήμα που ο καθένας απο εμάς για τους δικούς του ίσως διαφορετικούς λόγους θα μπορούσε να το φοβηθεί.

Η πρώτη μας γμωριμία και οι πρώτες ώρες μαζί τώρα που τα φέρνω στο μυαλό μου είναι σαν να έχουν γίνει πολύ καιρό πριν. Γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο πολύ γρήγορα με αυτούς τους ανθρώπους ήρθαμε κοντά, δεθήκαμε και διανύσαμε μια μακρά διαδρομή γνωριμίας που σε άλλους παίρνει πολύ καιρό. Δεν ξέρω να πω σίγουρα αν τα πράγματα έτυχαν, ή αν κινούμε πολλές φορές τα νήματα για να διαμορφωθούν οι συνθήκες. Αυτό είναι ένα ερώτημα που νομίζω θα μπορέσω να απαντήσω μόλις αυτός ο κύκλος κλείσει οριστικά και ο καθένας απο εμάς κάνει το επόμενο του βήμα. Για την ώρα και ενώ μετράμε ώρες για να αποχαιρετήσουμε για καλοκαιράκι αυτό που μπορώ σίγουρα να πω είναι πως νιώθω πολύ τυχερή ο δικός μου ο δρόμος μ΄ έβγαλε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και σ΄ αυτή την παρέα. Και δεν το κάνω μελό. Θέλω να ξεφύγω από την παγίδα που εύκολα μόνη μου μπορώ να πέσω αποφασίζοντας να γράψω για αυτό το προσωρινό, καλοκαιρινό και μικρό διαλειμματάκι μας. Και αυτό οχι γιατί με χαρακτηρίζει ο συναισθηματισμός αλλά γιατί για έναν άνθρωπο που έχει αφήσει σε μια άλλη πόλη οικογένεια, φίλους, καταστάσεις, παρέες είναι πολύ σημαντικό να νιώθει ότι ανήκει κάπου. Και εγώ το αισθάνομαι αυτό. Αλλά είναι και κάτι άλλο πολύ ουσιαστικό... Θεωρώ πως στη ζωή είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο να μη ξεχνάς να λες ευχαριστώ. Ευχαριστώ για το μικρότερο αλλά και το μεγαλύτερο αγαθό που απολαμβάνεις καθημερινά όντας υγιής. Και για μένα αυτοί οι 5 μήνες ήταν μια ανέλπιστα μεγάλη απόλαυση και ευχαριστώ γι αυτήν τη διαδρομή. Γιατί έκανα φίλους, έμαθα, στεναχωρέθηκα, γέλασα, δοκιμάστηκα και τελικά συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά στη ζωή πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεούλης γελάει. Και γελάει γιατί ξέρει πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όλα έρχονται όπως πρέπει να έρθουν μόνο και μόνο για το καλό μας.

Εμείς λοιπόν τηλεοπτικά λέμε ένα σύντομο γεια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 15 του Σεπτέμβρη. Με φορτισμένες μπατάριες, με καινούρια χαμόγελα και με μια απέραντη διάθεση να γίνουμε και πάλι παρέα. Η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η επαφή θα μου λείψει πολύ αλλά όπως είπα και πριν ο θεούλης για εμάς έχει κάνει το σχεδιασμό του και για ένα μόνο μήνα το "Ηappy day" θα έχει ένα σύντομο end. Γιατί όπως και στη ζωή οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν τόσο εύκολα. To be continued….

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR