counter

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Οι φίλοι που έχασε από τα ναρκωτικά και η δική της εμπειρία

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Οι φίλοι που έχασε από τα ναρκωτικά και η δική της εμπειρία
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Οι φίλοι που έχασε από τα ναρκωτικά και η δική της εμπειρία

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Συνέντευξη στο περιοδικό People Greece και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη εφηβεία της, καθώς όπως η ίδια λέει ήταν "άγριο νιάτο".

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μάλιστα αποκάλυψε ότι έχασε φίλους της από τα ναρκωτικά και περιγράφει την δική της εμπειρία ζώντας παράτολμα: "Ήταν στρατιωτικός ο μπαμπάς μου, που, για να με φοβίσει, δεν μου είπε "από το αυτί και στον δάσκαλο". αλλά μέχρι το αστυνομικό τμήμα, φτάσαμε. Ξέρεις, αν είχα παιδί και ήξερα ότι θα πάει διακοπές με τους φίλους του, θα είχα έναν φόβο. Κι αυτό γιατί είχα περιπτώσεις φίλων της εποχής εκείνης, οι οποίοι χάθηκαν από τα ναρκωτικά. Δεν είναι μαγκιά να ούτε να περνάς καλά μόνο με τα ναρκωτικά. Έτσι και κολλήσεις, χάθηκες. Βλέπω τις μάνες των παιδιών εκείνων σήμερα, με χαιρετάνε κι εγώ ξέρω πως καταστράφηκε για πάντα η ζωή τους. Ουσιαστικά σήμερα φοβάμαι τις παρεκτροπές των νεαρών, ειδικά όταν αυτές είναι απαλλαγμένες από όνειρα, ιδανικά και αρετές. Όσο τρελή κι αν ήμουν, είχα τα βιβλία μου, το πανεπιστήμιό μου και όλα αυτά με τράβηξαν πίσω".

Όσο για το αν δοκίμασε και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ναρκωτικά; Η ίδια απαντά: "Στις παρέες τότε, όλα τριγυρνούσαν γύρω, γύρω και πέρασαν μπροστά από μένα. Ο εαυτός μου με κράτησε... το θέατρο". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR