counter

Το Mega καλωσόρισε κι επίσημα τον Μάρκο Σεφερλή

Το Mega καλωσόρισε κι επίσημα τον Μάρκο Σεφερλή
Το Mega καλωσόρισε κι επίσημα τον Μάρκο Σεφερλή

Μάρκος Σεφερλής

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega με την Λίζα Δουκακάρου και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο βρέθηκε στο πρωί της Παρασκευής 25 Ιουλίου 2014 ο Μάρκος Σεφερλής, επισημοποιώντας με τον τρόπο αυτό την συνεργασία του με το κανάλι της Μεσογείων για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, η Λίζα Δουκακάρου υποδέχτηκε τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας πως "σας έχουμε μια έκπληξη ευχάριστη για όλους και πολύ ευχάριστη και για εμάς, την παρέα που θα έχετε φέτος τον χειμώνα στο MEGA. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τον Μάρκο Σεφερλή, Μάρκο καλωσόρισες. Όπως καταλάβατε από φέτος η πρωινή ζώνη θα ακούει στο όνομα Μάρκος Σεφερλής".

Επίσης, ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε στην συνέντευξη του πως "Μιλάμε για ένα προϊόν καινούριο που το κανάλι το ζητάει το θέλει και πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα προηγούμενα πρόσωπα αλλά δεν μπορεί να ξεκινάει ένα προϊόν καινούριο με πέντε δεδομένα συστατικά. Ακόμα μιλάμε για το περιεχόμενο της εκπομπής, δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να προταθούν πρόσωπα καινούργια ή που ήδη υπήρχαν και να τα απορρίψω ή να πω δεν μου ταιριάζουν".

Επιπλέον, ο Μάρκος Σεφερλής σχολίασε για την Ράνια Θρασκιά πως «η Ράνια που είναι και φίλη και δημοσιογράφος και έχει κάνει και την παρουσιάστρια σε εκπομπές ρώτησα ότι δεν έχει μιλήσει καν το κανάλι. Λέω μήπως έχει συζητήσει και δεν το ξέρω, αλλά δεν έχει μιλήσει καν. Είναι μια είδηση που έπαιξε από μόνη της» ενώ για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τόνισε πως " για τον Ουγγαρέζο έχω πει ότι τον έχω παρακολουθήσει, έχει χιούμορ, είμαι σίγουρος επειδή μου το έχει δείξει ότι θα με σεβαστεί, εννοώ και σαν παρουσιαστή αλλά και σαν άτομο που κάνει χιούμορ, γιατί και στο "J2US" που ήμασταν μαζί στα παρασκήνια γελάγαμε πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι fan μου, έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις και το λέω έτσι επειδή μου το έχει δηλώσει, για αυτό λέω ότι θα με σεβαστεί και ότι θα με ακολουθήσει και στο χιούμορ αυτό, σε μια πρόχειρη κουβέντα που κάναμε, αλλά δεν είμαι αντίθετος στο να είναι στην εκπομπή. Μπορεί να μη μου άρεσε να είναι στον ίδιο ρόλο".

Δείτε το VIDEO.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR