counter

Ο glamorous γάμος Τριανταφυλλόπουλου - Κίλιαν στη Θεσσαλονίκη

Ο glamorous γάμος Τριανταφυλλόπουλου - Κίλιαν στη Θεσσαλονίκη
Ο glamorous γάμος Τριανταφυλλόπουλου - Κίλιαν στη Θεσσαλονίκη

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2005, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, στην εντυπωσιακή βίλλα του κουμπάρου τους, Γιάννη Ραφτόπουλου, στην Θεσσαλονίκη.  Η Κίμ Κίλιαν φόρεσε ένα πολύ θηλυκό νυφικό με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ένα λευκό, σικάτο κοστούμι. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην έξοδο της βίλλας Ραφτόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει την διοργάνωση του γάμου. Μάλιστα το ζευγάρι είδε το σημείο όπου θα παντρευτεί, δύο ημέρες πριν από το Μυστήριο.

Στο γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν παρευρέθησαν πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Πέγκυ Ζήνα και ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος μάλιστα, τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν πήραν την απόφαση να παντρευτούν στη βίλλα Ραφτόπουλου και όχι σε κάποιο απομακρυσμένο ξωκλήσι όπως ονειρεύονταν, καθώς οι καλεσμένοι τους υπολογίζονταν στους 1.200 και θα ήταν πολύ δύσκολο μην ταλαιπωρηθούν ή τσαλαπατηθούν.

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι 160 προσκλήσεις εκλάπησαν από το ταχυδρομείο και πουλήθηκαν σε περιοδικά, με αποτέλεσμα να μην πάρει πρόσκληση ο πατέρας του Μάκη, συγγενείς του από τη Μακεδονία και πολλοί καλοί του φίλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR