counter

Όλα όσα θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

Όλα όσα θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1
Όλα όσα θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

 

ANT1Συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες είχε το μεσημέρι της Τετάρτης στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ο Διευθυντής τηλεοπτικού προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος. Ο Γιάννης Λάτσιος κατά την διάρκεια της παρουσίασης των βασικών στοιχείων του προγράμματος για την σεζόν 2014- 2015, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν στις ήδη υπάρχουσες εκπομπές αλλά και τα νέα προγράμματα που θα ενταχθούν . Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές λέγοντας ότι θα συνεχίσουν ως έχουν, καθώς για ακόμη μια σεζόν σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά στην prime time ζώνη του σταθμού, θα δούμε τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου “Τρίχες” με πρωταγωνιστές την Βασιλική Ανδρίτσου και τον Νίκο Μουτσινά. Άλλο ένα σίριαλ που θα δούμε στον ΑΝΤ1, είναι οι “Συμμαθητές”, μια τρυφερή κωμωδία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Κρατερός Κατσούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Νικολέττα Καρρά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου και πολλοί άλλοι, γνωστοί ηθοποιοί.

Η “Εκδρομή” είναι άλλη μια νέα σειρά που θα προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, η οποία έχει γυριστεί κινηματογραφικά και έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στο εξωτερικό για την απόκτησή της.

Όσο για τους “Βασιλιάδες” το Φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί το καστ για να ξεκινήσει η παραγωγή της πολύ επιτυχημένης σειράς. Κανονικά συνεχίζεται και το "Μπρούσκο", η πολύ επιτυχημένη σειρά που κέρδισε φέτος την μάχη της τηλεθέασης στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1.

Το Ράδιο Αρβύλα, Όλα Τρέλα αλλά και Τα Καρντάσιανς θα συνεχιστούν κανονικά, με τη μόνη διαφορά ότι από την φετινή σεζόν θα εκπέμπουν live, ενώ στα σχέδια της παραγωγής της επιτυχημένης εκπομπής, είναι να προστεθεί ένα ακόμη άτομο μαζί με τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Το Your face sounds familiar, "The Voice" και "Dancing with the stars", παραμένουν σταθερές αξίες του καναλιού και θα τα δούμε και αυτά στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν. Όσο για το "The Voice Kids" είναι στα άμεσα σχέδια του προγράμματος, αλλά δεν θα βγει νωρίτερα από το The Voice 2. Το Splash είναι ένα νέο show, που τα δικαιώματά του ανήκουν πλέον στον ΑΝΤ1 και έχει προγραμματιστεί για την επόμενη σεζόν. Δέκα celebrities διαγωνίζονται στις καταδύσεις από αλτήρα ύψος 10 μέτρων και αναμένεται να είναι ένα έχει πολύ γέλιο αλλά και... δράματα! 

Η Ναταλία Γερμανού παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει πως θα είναι ακριβώς το νέο concept της εκπομπής της. Σταθερή συνεργάτιδα του καναλιού χαρακτήρισε ο Γιάννης Λάτσιος και την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία και φέτος θα συνεργαστεί με το κανάλι αλλά και το web tv του σταθμού. Ο Σπύρος Σούλης θα παρουσιάζει τα “Ζόρικα Επαγγέλματα”, μια άκρως ενδιαφέρουσα και διαφορετική εκπομπή από αυτές που έχουμε δει μέχρι τώρα, στην οποία θα παρουσιάζει τα πιο δύσκολα αλλά και "βρώμικα" επαγγέλματα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR