counter

Παύλος Σταματόπουλος: Το συμβόλαιο με τον Alpha και η απάντηση στις αρνητικές κριτικές

Παύλος Σταματόπουλος: Το συμβόλαιο με τον Alpha και η απάντηση στις αρνητικές κριτικές
Παύλος Σταματόπουλος: Το συμβόλαιο με τον Alpha και η απάντηση στις αρνητικές κριτικές

Παύλος Σταματόπουλος

Ο Παύλος Σταματόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "MY TV" μιλώντας τόσο για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στο "Καλοκαίρι Παντού" όσο και για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια. Ανάμεσε σε άλλα, ο Παύλος Σταματόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει και στην κριτική που είχε διατυπώσει για την εκπομπή τους ο Βαγγέλης Περρής

Την κριτική του Βαγγέλη Περρή σε ποια από τις δύο κατηγορίες την εντάσσεις; Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και διάβασα την κριτική του, αλλά διαφωνώ. Δεν ανακαλύψαμε ούτε την πυρίτιδα ούτε είπαμε ποτέ ότι θα κάνουμε την απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή. Σέβομαι την άποψη του Βαγγέλη Περρή, αλλά νιώθω ότι υπερέβαλε και θα ήθελα να μας δώσει λίγο παραπάνω χρόνο και ίσως αλλάξει γνώμη.

Έχει ακουστεί ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεσαι στη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά και ότι θα αναλάβεις την απογευματινή ζώνη που θα αντικαταστήσει το «Δέστε τους». Τι ισχύει; Με τον Αlpha ναι μεν έχουμε «κλείσει» συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά έχουμε συζητήσει μόνο για το καλοκαιρινό. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε μιλήσει για τη μορφή της συνεργασίας που θα έχουμε τον χειμώνα. Όταν έρθει η ώρα με το καλό, θα το συζητήσω. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένος 100% στο «Καλοκαίρι παντού». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR