counter

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης και το dead line για το "κόψιμο" της εκπομπής

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης και το dead line για το "κόψιμο" της εκπομπής
Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης και το dead line για το "κόψιμο" της εκπομπής

Κατερίνα Καινούργιου

Στο περιοδικό "MY TV" και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην αιχμητή κριτική του Βαγγελή Περρή αλλά αποκάλυψε και τα νέα της σχέδια στον Alpha.

Πώς αντιδράς με αυτά που γράφονται για την εκπομπή και για σένα; Το «Καλοκαίρι παντού» έχει ξεκινήσει σχεδόν δύο εβδομάδες και έχει πάρα πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, κατά την άποψή μου. Έχουν γραφτεί χίλιες δυο κακίες, ότι σταματάει η εκπομπή, ότι ο σταθμός δεν είναι ικανοποιημένος κ.ά. Εννοείται ότι ο σταθμός είναι ικανοποιημένος, γιατί μιλάμε καθημερινά με τους υπεύθυνους του καναλιού. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, οπότε γιατί να κάτσω να στενοχωρηθώ για μία μπούρδα που μπορεί να έγραψε κάποιος επειδή είναι κακεντρεχής;

Οπότε, δεν σας έχει δοθεί dead line –όπως έχει γραφτεί– από το κανάλι ότι σε περίπτωση που δεν ανέβουν τα νούμερα αυτή την εβδομάδα, θα κοπεί η εκπομπή; Ούτε καν! Μη σου πω ότι μας λένε «Παιδιά, πάμε δυνατά, είμαστε δίπλα σας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι». Είναι μία εκπομπή που την πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά και έκανε πάνω από 18% στο δυναμικό κοινό. Αυτό θεωρώ ότι είναι επιτυχία.

Πού πιστεύεις ότι οφείλονται τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης που ακολούθησαν; Διαφωνώ με την ερώτησή σου, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι χλιαρά τα νούμερα. Από εκεί και πέρα, και αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ καλή, αφού είχαμε από 16% και πάνω. Θεωρώ ότι είναι πολύ ικανοποιητικά για μία καλοκαιρινή εκπομπή, τη συγκεκριμένη ώρα.

Ισχύει ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιάσεις στον Alpha μία εκπομπή μόδας; Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι παραμένω στον Alpha και συζητάμε να κάνουμε και κάτι άλλο, το οποίο νομίζω ότι θα είναι 100% στα μέτρα μου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR