counter

H κάμερα του FTHIS.GR βρέθηκε στο Wellness Beach Party του περιοδικού Forma!

Ρεπορτάζ: Χριστιάνα Κοχλατζή

Κάμερα: Λουκάς Ακριδόπουλος

Μοντάζ: Ανδρέας Σόλας

To Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου, το περιοδικό Forma, διοργάνωσε δύο συναρπαστικά All Day Wellness Beach Parties, στην παραλία YABANAKI, στο Varkiza Resort.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι fun δραστηριότητες των parties πολλές και απολαυστικές, με μουσική, χορό, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν αλλά και να διασκεδάσουν με Μαθήματα pilates από την Μάντυ Περσάκη, Lambaerobic με τον Tsiago Souarez Da Silva, Zumba με τον Βαγγέλη Χολέβα και την Χαρά Σαφελά, Belly Fitness με την Άννα Δημητράτου και Beach yoga, με τη Νίκη Πετρουλάκη. 

Την Κυριακή 20 Ιουλίου, η Πόπη Δομάζου μετέδιδε ζωντανά την εκπομπή της και τον παλμό του Wellness Beach Party by Forma, από τον EASY 97,2, από τη 13:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Η κάμερα του FTHIS.GR ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο συναρπαστικό, καλοκαιρινό bach party του περιοδικού Forma

Χορηγοί του Wellness Beach Party by Forma ήταν η NIVEA, η Νο1 μάρκα αντηλιακής προστασίας στον κόσμο, το Flair Cottage Cheese της ΦΑΓΕ που κρατάει τα λιπαρά χαμηλά και τη διάθεσή μας στα ύψη και το Hyaluron το κορυφαίο πόσιμο υαλουρονικό για υγιείς αρθρώσεις και δέρμα χωρίς ρυτίδες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR