1) Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2) Aλείφουμε όλες τις φέτες με βούτυρο.
3) Χρησιμοποιώντας ένα κουπ πατ ή ένα ποτήρι κόβουμε ένα στρογγυλό κομμάτι από το κέντρο του ψωμιού στις 6 φέτες.
4) Βάζουμε και τις 12 φέτες σε 2 ταψιά και τις ψήνουμε για 5'. Αφαιρούμε από τον φούρνο και γυρίζουμε τις φέτες ανάποδα.
5) Στις 6 ολόκληρες φέτες βάζουμε από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί.
6) Στις 6 φέτες με την τρύπα σπάμε εκεί μέσα ένα αυγό με πολλή προσοχή. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για άλλα 10'. Στα πρώτα 5' αφαιρούμε από τον φούρνο, γυρνάμε τα ταψιά ανάποδα (το μέσα, έξω) και ρίχνουμε τριμμένο τυρί πάνω στα αυγά.
7) Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ: Ζεσταίνουμε το γάλα και σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε το αλεύρι, καβουρδίζουμε λίγο και σιγά σιγά ρίχνουμε το γάλα μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ.
8) Βάζουμε τη φέτα με το αυγό πάνω από τη φέτα με το ζαμπόν και το τυρί, προσθέτουμε και λίγη μπεσαμέλ από πάνω και σερβίρουμε.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)