counter

Ο ρομαντικός γάμος της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Ο ρομαντικός γάμος της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη
Ο ρομαντικός γάμος της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

13 Σεπτεμβρίου 2010. Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης παντρεύονται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάββυσο. Η νύφη έφθασε στο λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας με καΐκι ενώ παρανυφάκι τους ήταν η κορούλα τους, Ισμήνη.

Η Mαρία Κορινθίου επέλεξε ένα νυφικό από μουσελίνα, με την υπογραφή της Έλενας Βορέα, το οποίο είχε τέσσερα μέτρα ουρά. Αντίθετα, ο Γιάννης Αϊβάζης, προτίμησε ένα πιο casual στυλ, συνδυάζοντας το κοστούμι του με All star, ασορτί, με της κόρης του Ισμήνης!

Κουμπάροι του ζευγαριού, ήταν η καλή τους φίλη Βέρα Τριανταφυλλοπούλυ και ο αθλητικός δημοσιογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης.

Τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αποκάλυψε ότι γα το φορμάρισμά τους, χρησιμοποιήθηκε θαλασσινό νερό, προκειμένου να φαίνεται σα να έχει βγει από τη θάλασσα.

Τη διακόσμηση τόσο στην εκκλησία, όσο στη δεξίωση, ανέλαβε η Σοφία Τσιαπάρα, με κοχύλια, ορχιδέες, βότσαλα, όλα σε νησιώτικο στυλ. Στο ίδιο concept ήταν και οι μπομπονιέρες, οι μεγάλες αμοιβάδες, που μέσα τους κρύβονταν τα κουφέτα.  

Οι καλεσμένοι ήταν 200 περίπου στο σύνολο, ωστόσο στην εκκλησία συγκεντρώθηκε και απλός κόσμος, που έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο- αντίκα, με το οποίο είχε έρθει ο γαμπρός στην εκκλησία.

Το γαμήλιο γλέντι, έγινε στην εξοχική κατοικία της Μαρίας Κορινθίου στην Ανάβυσσο. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με βότσαλα και ταίριαζαν απόλυτα με όλο το νησιώτικο concept. 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR