counter

Όλγα Τρέμη: Συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, στο τελευταίο της δελτίο στο Mega

Όλγα Τρέμη: Συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, στο τελευταίο της δελτίο στο Mega
Όλγα Τρέμη: Συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, στο τελευταίο της δελτίο στο Mega

Όλγα Τρέμη

Την Παρασκευή, 18 Ιουλίου, η Όλγα Τρέμη εκφώνησε το τελευταίο ειδήσεων στο Mega, καθώς η ίδια λίγες ημέρες νωρίτερα έχει καταθέσει την παραίτηση της στο κανάλι της Μεσογείων, παρά το γεγονός ότι το Συμβούλιο των Μετόχων προσπάθησε να μεταπείσει την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου.

Η Όλγα Τρέμη κλείνοντας το τελευταίο δελτίο, αποχαιρέτησε συγκινημένη τον κόσμο ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν τόσα χρόνια. Συγκεκριμένα η Όλγα Τρέμη, είπε:

“Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια σημαντική μέρα, γιατί κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, εννιά χρόνια δεν είναι παίξε – γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Χάρη σε εσάς, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας, το Mega βρέθηκε στην κορυφή. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση αλλά για την αναγνώριση της δουλειάς, των αγώνων μας, των κόπων μας. Θέλω να ευχαριστήσω το Mega που μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τον Ιουνίου του 2005… Kλαίνε οι τεχνικοί και με παρασύρουν... Ήτανε μια μακρά διαδρομή και εσείς παίξατε καθοριστικό ρόλο και είχατε και τον τελευταίο λόγο. Δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να βάλουν πλάτη, τους τεχνικούς που μου έδωσαν μεγάλη υποστήριξη και την ανοχή τους. Μου έδωσαν πολύ αγάπη.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Όλγα Τρέμη θα παρουσιάσει πολιτική εκπομπή στο κανάλι Action24, ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη, στην ζώνη 22:00- 23:00, ενώ κα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αναλάβει την παρουσίαση ανάλογης εκπομπής στην ζώνη 18:00-20:00. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR