counter

Η κάμερα του FTHIS.GR στο Summer glow party του ANT1 - VIDEO

Ρεπορτάζ: Χριστιάνα Κοχλατζή

Κάμερα: Λεωνίδας Κολοκυθάς 

Μοντάζ: Ανδρέας Σόλας 

Ένα λαμπερό καλοκαιρινό Summer Party διοργάνωσε ο ΑΝΤ1, με πολλούς λαμπερούς προσκεκλημένους, το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουλίου 2014, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί. Στην "glow" βραδιά έδωσαν το "παρών" ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ANT1, Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος αλλά και η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ANT1 Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του Summer Party ΑΝΤ1 ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Δούκισσα Νομικού, την Μαρία Χούκλη , την Μαρία Μπεκατώρου, την Δέσποινα Βανδή, την Ναταλία Γερμανού, την Σάσα Σταμάτη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Κατερίνα Στικούδη, τον Λάκη Γαβαλά, την Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και πολλά ακόμη γνωστά ονόματα.

Το Summer Party ΑΝΤ1 επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους του, αφού εκτός από τα πυροτεχνήματα και την υπέροχη ατμόσφαιρα της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν live acts από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, ο Tonis Sfinos αλλά και οι Rec. Όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις των διάσημων καλεσμένων στην κάμερα του FTHIS.GR, που βρέθηκε στο Summer Glow party του ANT1!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR