counter

Μαριονέτες: Μια ταινία του Παντελή Καλατζή με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη

Μαριονέτες: Μια ταινία του Παντελή Καλατζή με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη
Μαριονέτες: Μια ταινία του Παντελή Καλατζή με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη

Μαριονέτες

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Μαριονέτες» σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή. Πρόκειται για μια ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα του 2014.

Η εταιρεία παραγωγής Showtime Productions και το τμήμα δημοσίων σχέσεων, μέσα από τα επίσημα social media της ταινίας, θα προβάλουν  για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου βήμα- βήμα τη δημιουργία της. Μαζί θα βλέπουμε step by step τον τρόπο που δημιουργείται μια κινηματογραφική ταινία πριν βγει στις αίθουσες.

Οι επίσημες σελίδες μας στα social media είναι οι εξής:

Το πρώτο στάδιο που θα παρακολουθήσουμε είναι το storyboard της ταινίας, δηλαδή ο οπτικός χάρτης της υπόθεσης. Το storyboard είναι η εικονογράφηση με τη μορφή σκίτσου, σκηνών ή πλάνων της ταινίας . Είναι ο οδηγός για την ανάπτυξη της υπόθεσης. Το storyboard δεν εικονογραφεί απαραιτήτως ολόκληρο το σενάριο. Μπορεί κάλλιστα να παρουσιάζει μόνο συγκεκριμένες σκηνές και το χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες για να προσδιορίσουν το κάθε πλάνο για αυτό και κάθε καρέ πρέπει να προάγει τη δράση της υπόθεσης.

Για να δείτε το storyboard της ταινίας πατήστε αυτό το link https://www.facebook.com/marionetesthemovie/photos_stream

Μερικά λόγια για την ταινία

Υπόθεση

https://www.facebook.com/marionetesthemovie/info

Ο Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η ζωή του ανατρέπεται, όταν πληροφορείται για την άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του, Στέργιου . Το γεγονός αυτό, τον ταράζει κι επιστρέφει στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει απαντήσεις για τη δολοφονία. Κατά περίεργο τρόπο, με την άφιξή του, πολλοί τον βοηθούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Είναι, όμως, τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα θα καταλάβει, πως ο θάνατος του φίλου του έχει σχέση με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν, η οποία ήταν κι ο λόγος που έφυγε από την Αθήνα. Στη πορεία των ερευνών του θα βρει την Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που θα του δώσει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί θα αναζητήσουν την λύση του μυστηρίου. Παράλληλα, μια άγνωστη γυναίκα, η Λία, έρχεται για να ξετυλίξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης, προσφέροντας στον Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία, που θα τους φέρει αντιμέτωπους μ' ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό. Πλέον θα πρέπει ν' αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν μαριονέτες στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος. Οι Μαριονέτες είναι μια ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα.

Συντελεστές 

https://www.facebook.com/marionetesthemovie/info

Πρωταγωνιστές: Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Άκης Σακελλαρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Κλέλια Ρένεση, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Χρανιώτης, Σόφη Ζανίνου , Μάνος Βακούσης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κρις Ραντάνοφ, Δήμητρα Λημνιού και ο Γιώργος Κιμούλης.

Σενάριο: Παντελής Καλατζής, Λάζαρος Μπαλαούρας, Αλέξης Γεωργούλης.

Μουσική: Γιώργος Αλκαίος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης

Σκηνογράφος- Ενδυματολόγος: Γιώργος Γεωργίου

Διεύθυνση παραγωγής: Ματθαίος Βούλγαρης

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Αδραχτάς

Παραγωγή: Showtime Productions

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR