counter

Χριστίνα Λαμπίρη:"Πέρασα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, βίωσα δύο τεράστια σοκ..."

Χριστίνα Λαμπίρη:"Πέρασα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, βίωσα δύο τεράστια σοκ..."
Χριστίνα Λαμπίρη:"Πέρασα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, βίωσα δύο τεράστια σοκ..."

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο περιοδικό "TV Έθνος" για το μέλλον της στον τηλεοπτικό  σταθμό ΣΚΑΪ, αλλά και τα δύο σοκ που έζησε τον χειμώνα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε για την τηλεοπτική χρονιά που τελειώνει:  "Πέρασα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, ήρθα αντιμέτωπη με ακραίες αποφάσεις και βίωσα δύο τεράστια σοκ. Το πρώτο ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκα και με πληροφόρησαν μια Παρασκευή πως η εκπομπή σταματά και πως από τη Δευτέρα γίνεται ωριαία gossip. Εκείνη τη στιγμή δεν με απασχόλησε τόσο το προϊόν που καλούμουν να παρουσιάσω με την έννοια της θεματολογίας –επαγγελματίας είμαι–, αλλά το πώς θα έβγαινε στον αέρα από την μια μέρα στην άλλη μια τέτοια εκπομπή. Το δεύτερο, απόλυτο σοκ που έζησα ήταν τον Φεβρουάριο –μια Τετάρτη– όταν μου είπαν πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής πρέπει να κοπεί κατά 50% αλλιώς δεν θα ξανάβγαινε στον αέρα".

Όσο αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον στον Σκάϊ, η Χριστίνα Λαμπίρη αποκαλύπτει πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι: "Επίσημα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι. Δεν έχουμε βρεθεί για να κάνουμε τον απολογισμό μας, να δούμε ποια είναι τα δεδομένα μας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR