counter

Rewind - Ο ρομαντικός γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη

Rewind - Ο ρομαντικός γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη
Rewind - Ο ρομαντικός γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 28 Αυγούστου του 2010, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα. Ο γάμος τελέστηκε στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα, μια ειδυλλιακή τοποθεσία ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 200.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έφθασε στο ξωκλήσι συνοδευόμενη από τον πατέρα της και ορχήστρα, η οποία έπαιζε Κρητικά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους! Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα λιτό, λευκό μάξι φόρεμα, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με γκρι παντελόνι. Τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο μακιγιέρ και κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος προτίμησε να της κάνει ένα λιτό χτένισμα και να της φορέσει ένα headband, το οποίο τα συγκρατούσε από τον άνεμο.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο κέντρο “Σκαντζόχοιρος”, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά τοπικά εδέσματα αλλά και άφθονη ρακή που είχε φέρει η Κατερίνα Παπουτσάκη από τον τόπο της, την Κρήτη. 

Μια ημέρα πριν, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει κοινό bachelor, συγκεντρώνοντας τους στενούς τους φίλους σε ένα beach bar, το οποίο ανήκει σε στενό φίλο του Παναγιώτη Πιλαφά.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια του γάμου τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, με το ζευγάρι να έχει απαγορεύσει στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες και με τους άνδρες ασφαλείας να τσεκάρουν μην τυχόν υπάρχουν φωτογραφικές μηχανές!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR