counter

Κατερίνα Καινούργιου: Ο γάμος, η συγκατοίκηση και η στιγμή που έπιασε πάτο για έναν άντρα

Κατερίνα Καινούργιου: Ο γάμος, η συγκατοίκηση και η στιγμή που έπιασε πάτο για έναν άντρα
Κατερίνα Καινούργιου: Ο γάμος, η συγκατοίκηση και η στιγμή που έπιασε πάτο για έναν άντρα

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Big Fish και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τα σχέδια γάμου αλλά και τη στιγμή που έπιασε πάτο.

Πιστεύεις ότι η ισορροπημένη προσωπική ζωή σου αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά σου; Ναι, θεωρώ ότι όλα είναι μια αλυσίδα. Στην παρούσα φάση έχω πετύχει αρμονία σε προσωπικό και επαγγελαμτικό επίπεδο. Ευελπιστώ να συνεχιστεί.

Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σου; Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας, αλλά όχι ακόμα. Όταν είναι να παντρευτώ θα το ανακοινώσω η ίδια. Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο.

Γνωρίζω ότι η οικογένειά σου είναι αρκετά συντηριτική. Πώς αντέδρασε ο πατέρας σου όταν του είπες ότι θα συγκατοικούσες με τον Βασίλη; Δεν του άρεσε καθόλου γιατί είναι της λογικής ότι πρώτα παντρεύεσαι και μετά συγκατοικείς. Στην αρχή το έβλεπε ως κάτι ανήθικο, αλλά μίλησα μαζί του, με είδε ευτυχισμένη και στο τέλος το είδε θετικά.

Έχεις πιάσει πάτο αυτό που λέμε πάτο για έναν άντρα; Ναι. Θυμάμαι να λένε οι φίλες μου "ξύπνα, γίνεσαι ρεζίλι, μαζέψου!". Ευτυχώς, ξύπνησα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική σου στιγμή; Όταν ήμουν στον «Όμορφο κόσμο» ακόμη. Η μέρα που επέτρεψα στον Ηλία Ψινάκη να μου βάλει τον φελλό στο στόμα προσπαθώντας να με κάνει να πω το «ρ» σωστά. Ο Ηλίας μετά μου ζήτησε συγνώμη. Αλλά είχα εκτεθεί και γελοιοποιηθεί τόσο πολύ που δεν υπήρχε λόγος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR