counter

Τζένη Μπαλατσινού: "Ο χωρισμός είναι μια επίπονη διαδικασία"

Τζένη Μπαλατσινού: "Ο χωρισμός είναι μια επίπονη διαδικασία"
Τζένη Μπαλατσινού: "Ο χωρισμός είναι μια επίπονη διαδικασία"

Πέτρος Κωστόπουλος Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Adore δέκα μήνες πριν και είχε μιλήσει για το χωρισμό σε ένα ζευγάρι, τον Πέτρο Κωστόπουλο, το γάμο και τη σχέση τους.

"Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά. Η σχέση μας έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στηριζόταν στις ευκολίες. Περισσότερο επικοινωνούσαμε και δενόμασταν, μέσα από τις δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν ήταν όλα ρόδινα. Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι που στην ζωή τους όλα πάνε «πρίμα», αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά, πάνω και κάτω, στα επαγγελματικά, προσωπικά, θέματα υγείας και πολλλά άλλα. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από ότι θα έκανε οποιδήποτε γυναίκα που αγαπάει το σπίτι της. Για να χωρίσει κάποιος υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από μία πτώχευση. Υπάρχει και η «πτώχευση» στη σχέση", είπε η Τζένη Μπαλατσινού και αναφέρθηκε αμέσως μετά, στην ύπαρξη του έρωτα μέσα στο γάμο.

"Ο έρωτας είναι κάτι που υποτροπιάζει με πολλές μορφές αλλά και τελειώνει. Το πιο σημαντικό είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία, ο χώρος που δίνεις στον άλλον, η έλλειψη ανταγωνισμού, να μεγαλώνεις και να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα να  έχεις κοινή αισθητική ζωής.Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται, δεν μιλάνε, δεν αφήνονται, έχουν στεγανά, δεν επικοινωνούν. Έχουν μάθει σε ένα  ένα κοινωνικό πρότυπο και το ακολουθούν λοβοτομημένοι".

Δέκα μήνες μετά, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαίωσε το χωρισμό της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR