counter

Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού: Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος, τα τρία παιδιά & ο χωρισμός

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πια μαζί και το ανακοίνωσαν οι ίδιοι με μια λιτή επιστολή το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου. Κωστόπουλος και Μπαλατσινού αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού γνωρίστηκαν σε μια εκπομπή με παρουσιαστή τον Πέτρο και μάλιστα είχαν χορέψει στον αέρα της εκπομπής, δείχνοντας την πολύ καλή χημεία που είχαν. Τότε η Τζένη Μπαλατσινού ήταν αρραβωνιασμένη και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε σχέση. Έκαναν απλώς παρέα και άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Αυτό συνέβη σε ένα επαγγελματικό τους ταξίδι στο Λονδίνο κι από τότε ήταν αχώριστοι.

Ο γάμος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έγινε στη Μύκονο, στις 22 Ιουνίου του 1996, με πολύ λίγους καλεσμένους, συγγενείς και φίλους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπαν από ευτυχία κι έκαναν όνειρα για μια υπέροχη κοινή ζωή. Απέκτησαν τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και το Μάξιμο. Κατά καιρούς ακούγονταν φήμες ότι χωρίζουν αλλά κάθε φορά δεν επιβεβαιώνονταν. Όπως φαίνεται, ο γάμος τους έχει οδηγηθεί στο τέλος του, όπως παραδέχθηκαν δημόσια οι ίδιοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR