counter

Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον;

Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον;
Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον;

Πέτρος Κωστόπουλος

Στις 5 Ιουλίου του 2014 χώρισαν ο Πέτρος Κωστόπουλος & η Τζένη Μπαλατσινού!

Μετά από 20 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έλαβαν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου ωστόσο, το "Πρωινό Mou" έριξε αυλαία, με τους παρουσιαστές Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού να αποχαιρετούν το κοινό  της εκπομπής με δάκρυα, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και τίποτα δεν προμήνυε ότι αυτός ο αποχαιρετισμός δεν θα ήταν μόνο τηλεοπτικός, αλλά οριστικός σε προσωπικό επίπεδο για το άλλοτε ευτυχισμένο -μέσα στο γάμο του- ζευγάρι. 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο φινάλε της τελευταίας εκπομπής του "Πρωινού mou", ευχαρίστησε την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, δείχνοντας πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της, ωστόσο αυτός ο αποχαιρετισμός όπως καλά γνώριζαν και οι δύο, ήταν όχι μόνο τηλεοπτικός, αλλά και στη ζωή. 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Τζένη Μπαλατσινού, διότι χωρίς τη Τζένη να μου τραβάει κλωτσιές από κάτω, χωρίς να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα που σφάζει και ελέφαντα, χωρίς τη γκρίνια δε θα έβγαινε εκπομπή μέχρι το τέλος θα με είχαν διώξει νωρίτερα. Οπότε την πρώτη μέρα είπα ότι σε αυτήν οφείλω ότι είμαι όρθιος εκεί και μιλάω και την τελευταία πως δε με έδιωξαν νωρίτερα. Και τέλος... δεν υπάρχει κανένας άλλος"

Και η Τζένη Μπαλατσινού ωστόσο νωρίτερα, είχε ξεσπάσει σε δάκρυα εξηγώντας ότι η έντονη φόρτισή της ήρθε από τις καλές αναμνήσεις της από την εκπομπή, μετά το τέλος του video από το party του "Πρωινού mou" για το φινάλε της εκπομπής. 

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που στήριξαν τόσο εκείνη όσο και το σύζυγο συμπαρουσιαστή της, Πέτρο Κωστόπουλου, καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εκπομπή ήρθε σε μια περίεργη χρονιά για εκείνη.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR