counter

Τί είπε η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τί είπε η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Τί είπε η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Κωστόπουλος Μπαλατσινού

Στις 5 Ιουλίου του 2014 χώρισαν ο Πέτρος Κωστόπουλος & η Τζένη Μπαλατσινού!

Μετά από 20 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έλαβαν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Πριν από 3 χρόνια ωστόσο, τον Φεβρουάριου του 2011, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε καλεσμένη την Τζένη Μπαλατσινού, στο late night show "Βράδυ", στον Alpha, με τον παρουσιαστή να κάνει μια άκρως ανατρεπτική συνέντευξη στην σύζυγό του, μιλώντας μάλιστα για το ενδεχόμενο του χωρισμού.

Ο διάλογός τους, μόνο προφητικός μπορεί να είναι για όλα όσα ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια, μέχρι σήμερα που αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Συγκεκριμένα η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει πολύ νωρίτερα για το διαζύγιο που σκεφτόταν να πάρει από τον Πέτρο Κωστόπουλο, μεταξύ σοβαρού και.. αστείου. 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή "Βράδυ", αρχικά ρώτησε την Τζένη Μπαλατσινού, αν έχει βαρεθεί τον "σύζυγό της" με την ίδια να απαντά: "Ο γάμος είναι ένα δύσκολο πράγμα, δεν είναι εύκολο. Κι εκείνος έχει βαρεθεί και εγώ τον έχω βαρεθεί και νομίζω έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε" και συνέχισε: "Το σκέφτηκα (για τον χωρισμό) από τον δεύτερο χρόνο και μετά που παντρευτήκαμε. Μετά το σκέφτομαι δυό φορές το χρόνο, μπορεί και τρεις... του το λέω πάντα και μου λέει όλο τα ίδια λες" .

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την Τζένη Μπαλατσινού -μιλώντας πάντα σε τρίτο πρόσωπο- αν έχει σκεφτεί να... σκοτώσει τον σύζυγό της, με την ίδια να απαντά: "Ναι, την ώρα που κοιμάται. Εγώ κοιμάμαι νωρίς, εκείνος έρχεται αργά, ανάβει  τα φώτα, ανάβει την τηλεόραση, δεν σου έρχεται λίγο;" με τον παρουσιαστή να της απαντά: "Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, πάω αργά εκείνη κοιμάται, κλαίει στον ύπνο της ή κακαρίζει ή φωνάζει σα να ζει σε θρίλερ. Μια φορά κοιμόμουν και έφαγα μια αγκωνιά στο μάτι" και συνέχισε: "Θες να τον χωρίσεις και να τον σκοτώσεις, ε;" για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση: "Ναι" από την Τζένη Μπαλατσινού.

Την τελευταία λέξη είπε όμως ο Πέτρος Κωστόπουλος σε αυτή την κουβέντα για την σύζυγό του, τονίζοντας ότι: "Εγώ ήθελα να εξατμιστεί, να μην με κλείσουν μέσα. Ξαφνικά να μην υπάρχει!"

Δείτε το video! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR