counter

Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, ο έρωτας, ο γάμος και η δεύτερη εγκυμοσύνη

Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, ο έρωτας, ο γάμος και η δεύτερη εγκυμοσύνη
Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, ο έρωτας, ο γάμος και η δεύτερη εγκυμοσύνη

Σολωμού - Μουζουράκης

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στην δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου παραχώρησε η Μαρία Σολωμού και η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον επί 5 χρόνια σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη, τον έρωτα αλλά και για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης εγκυμοσύνης. Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως ούσα έγκυος είχε την αίσθηση ότι θα γεννήσει κορίτσι αλλά και το συστατικό που κάνει την σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη να διαρκεί στον χρόνο.

-Πέντε χρόνια τώρα είσαι με τον Πάνο Μουζουράκη. Τι είναι αυτό που σε έχει κρατήσει μαζί του, μια και είσαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα; Ο Πάνος από μόνος του. Είναι μεγάλη περίπτωση! Ούτε εγώ είμαι συνηθισμένος άνθρωπος, αλλά είμαι πιο βαρετή από τον Πάνο. Μπορώ να γίνω πολύ βαρετός τύπος, αλλά όχι ο Πάνος. Έχει κάτι πολύ περίεργο όλη αυτή η μείξη μας, έχει πολλή βλακεία, γιατί έχουμε και οι δύο έντονο το συναίσθημα της βλακείας, του χιούμορ και της αποδόμησης… Είναι φοβερό! Ξέρεις, ή σου κάθεται ή δεν σου κάθεται όλο αυτό. Θα υπάρχουν φάσεις που θα βαριέσαι κιόλας, αλλά είναι περίπτωση ο Μουζουράκης.

-Ομολογώ πως σε βλέπω πολύ ερωτευμένη… Είμαι ερωτευμένη! Και είναι πολύ πρωτότυπο.

-Επίσης, πολύ ήρεμη. Νομίζεις… Δεν είμαι καθόλου ήρεμη! Υπάρχει και γαλήνη. Υπάρχει πολλή χαρά μεταξύ μας και παιδικότητα.

-Οπότε ο έρωτας μπορεί να κρατηθεί ζωντανός; Στις αρχές είναι όλα πιο έντονα. Γενικά μπορεί να μείνει ο έρωτας, αλλά, όταν περνάει ο καιρός, να μην έχει την ίδια ένταση και το ίδιο καρδιοχτύπι.

-Ένας γάμος είναι πλέον στα σχέδια σου; Όπως με ήξερες είμαι σε αυτό το κομμάτι. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

-Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την κόρη που περίμενες; Περίμενα κόρη και βγήκε το αγόρι… Δεν μπορώ να διανοηθώ μια δεύτερη εγκυμοσύνη αυτή την στιγμή.

-Μαρία σε τρομάζει ο γάμος; Δεν θέλω ούτε καν να το συζητάω. Βαριέμαι αυτό το ζήτημα., πεθαίνω. Βλέπω πως έχετε αγωνία να με αποκαταστήσετε, αλλά εγώ το σιχαίνομαι όλο αυτό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR