counter

Ευγενία Σαμαρά: Απαντά για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουν υπάρξει ζευγάρι;

Ευγενία Σαμαρά: Απαντά για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουν υπάρξει ζευγάρι;
Ευγενία Σαμαρά: Απαντά για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουν υπάρξει ζευγάρι;

Ευγενία Σαμαρά

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Σαμαρά και μίλησε για την εμπειρία της με το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και για την συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη. Μάλιστα, η Ευγενία Σαμαρά δεν δίστασε να σχολιάσει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη.

-Σας ενοχλεί ο τίτλος «το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα»; Είναι πολύ γλυκό να με ταυτίζουν με το «Ράδιο Αρβύλα», αφού από εκεί με γνώρισαν και πρόκειται για μια δουλειά την οποία αγάπησα και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος, η «Εκδρομή» είναι μια ευκαιρία ο κόσμος να με δει στο κομμάτι της υποκριτικής, που είναι άλλωστε και το αντικείμενο των σπουδών μου.

-Παραμένετε φίλοι με τον Αντώνη Κανάκη; Όταν θεωρήσω κάποιον πραγματικό φίλο, δεν τον χάνω. Οπότε εννοείται πως παραμένουμε φίλοι με τον Αντώνη.

-Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες που σας ήθελαν ζευγάρι. Αρχικά γελάω που ασχολούμαστε ακόμη με αυτό. Ξέρετε καλύτερα από εμένα πως λειτουργεί και τρέφεται στο σύστημα. Ο καθένας μπορεί να πει, να γράψει ό,τι θέλει-και καλά κάνει, δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Εγώ απλώς αποφάσισα, από πολύ νωρίς, ότι δεν θέλω να γίνω μέρος αυτού του πράγματος και δεν θα αναλώσω εκεί το πνεύμα και το μυαλό μου.

ΠΗΓΗ: Εγώ! Weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR