counter

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Έχουν επέτειο και θυμόμαστε τον γάμο τους!

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Έχουν επέτειο και θυμόμαστε τον γάμο τους!
Χρηστίδου - Μαραντίνης: Έχουν επέτειο και θυμόμαστε τον γάμο τους!

16 Αυγούστου 2009. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανεβαίνουν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Πευκοχωρίου, στην περιοχή Κασσάνδρα και δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Τρεις ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους, Φίλιππου Ραφαήλ οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους, έτσι όπως τον είχαν σχεδιάσει, με απλότητα αλλά και μυστικότητα.

Το γλέντι ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα, φυσικά, η Σίσσυ και αρκετοί φίλοι τους. Την επομένη οι κολλητές φίλες της Σίσσυς έκαναν το μπάτσελορ πάρτι της νύφης, διασκεδάζοντας σε διάφορα beach parties, ενώ ο Θοδωρής με τους φίλους του το ίδιο βράδυ διασκέδασε στον νυχτερινό χώρο FIX.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά από την πλευρά του γαμπρού και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη. Το νυφικό λιτό και ρομαντικό και αναδείκνυε το μαύρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και ο Αντώνης Κανάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR