counter

Γιώργος Σαμαράς: Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή που έστειλε την Ελλάδα στους "16" του Μουντιάλ

Γιώργος Σαμαράς: Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή που έστειλε την Ελλάδα στους "16" του Μουντιάλ
Γιώργος Σαμαράς: Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή που έστειλε την Ελλάδα στους "16" του Μουντιάλ

Γιώργος Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς είναι χωρίς αμφιβολία ο άνθρωπος που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να χαμογελάσει πλατιά το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2014, αφού οι επιδόσεις και το πέναλτι του στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού τον έχρισαν μέσα σε μια στιγμή εθνικό ήρωα. Γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου του 1985 στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μέχρι στιγμής αποδείξει την αξία του με την φανέλα της Heerenveen, της Manchester City, που φημολογείται πως έδωσε 8,5 εκαττομύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά και της σκωτζέζικης Celtic. Ο Γιώργος Σαμαράς στα 16 του μόλις χρόνια εγκατέλειψε την Ελλάδα για την Ολλανδία προκειμένου να ακολουθήσει τον πατέρα του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στον ολλαnδικό σύλλογο και να εξελίξει το ποδοσφαιρκό του ταλέντο.

Αυτή είναι η ζωή του Γιώργου Σαμαρά

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επιλέγει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και παρά το γεγονός ότι εδώ και 10 μήνες έχει επανασυνδεθεί ερωτικά με την πρώην αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο αποφεύγει να εκθέτει την σχέση του στα φώτα των paparazzi.Μάλιστα, το ζευγάρι Γιώργου Σαμαρά – Ελένης Φουρέιρα είναι τόσο δεμένο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι έχουν «χτυπήσει» ο ένας τατουάζ με τα αρχικά του ονόματος του άλλου. Αναφορικά με την ερωτική του ζωή ο Γιώργος Σαμαράς δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στην δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού πως «Δεν κάνω εύκολα κίνηση. Είναι μέχρι να το πάρω απόφαση, αλλά τότε έχει περάσει η νύχτα».

Αυτή είναι η ζωή του Γιώργου Σαμαρά

Επίσης, ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε στην συνέντευξη του πως «ποια γυναίκα θα μπει στη διαδικασία να φύγει από την Ελλάδα, να τα παρατήσει όλα, να έρθει εκεί που μένω, να μπει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής; Για να δεχτεί όλο αυτό μια γυναίκα πρέπει να υπάρχει μεγάλη θέληση και αγάπη. Και η μεγάλη αγάπη δεν βρίσκεται σε λίγες εβδομάδες ή σε ένα μήνα σχέσης». Όλοι οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία την επόμενη εμφάνιση του Γιώργου Σαμαρά στο Mundial 2014 με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2014 εναντίον της Κόστα Ρίκα. Με την ευχή όλων για μια εξίσου ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φουρέϊρα Σαμαράς

ΠΗΓΗ φωτογραφιών: Sport24 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR