counter

Aλεξάνδρα Ούστα: Η πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Aλεξάνδρα Ούστα: Η πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά
Aλεξάνδρα Ούστα: Η πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Σάκης Μπουλάς - Αλεξάνδρα Ούστα

Tην πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό YES η Αλεξάνδρα Ούστα, τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά. Η Αλεξάνδρα Ούστα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε μεταξύ άλλων και για το διάστημα μετά το θάνατο του ηθοποιού που τη βρήκε με αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό της.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω. Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι. Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι. Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα".

Για το διάστημα μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά η Αλεξάνδρα Ούστα δήλωσε ότι δεν ένιωσε μόνη καθώς είχε στο πλευρό της καλούς φίλους: "Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι από το χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR