counter

Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας

Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας
Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας

Σοτάρουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα καυτό τηγάνι.  

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός του μελιού. 

Καπακώνουμε μέχρι η σος να πήξει και να γίνει γλάσο (περίπου 15'-20'). 

Στη συνέχεια ξεκαπακώνουμε και ελέγχουμε συνεχώς για το πόσο μέλι θα βάλουμε, ρίχνοντας σιγά σιγά μέχρι να ισορροπήσει η αρμύρα από τη σόγια και η σος από το λεμόνι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR