counter

Τι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!

Τι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!
Τι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού & τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Μια μαγική βραδιά επιφύλαξε το περιοδικό ΟΚ!, το νούμερο 1 περιοδικό που επιλέγουν οι stars, για το καλοκαίρι του 2014! Το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Summer Party του ΟΚ! στο Balux Prive, στην παραλία της Βούλας.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τις επώνυμες καλεσμένες του Summer Party του ΟΚ! και σας αποκαλύπτει αναλυτικά τι φόρεσαν αλλά και ποιοι σχεδιαστές επιμελήθηκαν την λαμπερή τους εμφάνιση στο μεγαλύτερο party του καλοκαιριού.

Ο διευθυντής του ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους λαμπερούς προσκεκλημένους του party, ενώ σύσσωμη η ελληνική showbiz έδωσε το "παρών" στην υπέροχη βραδιά.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν κατά την είσοδό τους με ένα ποτήρι χυμό Life που ήταν κι ένας από τους χορηγούς της βραδιάς. Η υπέροχη μουσική από το Γιώργο Σαμπάνη αλλά κι ένα ξεχωριστό Dj Set, δροσερά cocktail και εκτυφλωτικά χαμόγελα, ήταν τα συστατικά του summer party του ΟΚ! δίπλα στην πισίνα του Balux. Λαχταριστά παγωτά από το Fresh ήταν διαθέσιμα για τους καλεσμένους, αλλά και finger food για να συνοδεύσουν το ποτό τους. Όλοι οι προσκλελημένοι έπαιρναν δώρο κρέμες της σειράς Exelia αλλά και ένα πολύ όμορφο και καλοκαιρινό άρωμα ήταν το αναμνηστικό δώρο που έπαιρναν κατά την έξοδό τους. Μια βραδιά που τα είχε όλα και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν εκεί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR