counter

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από τη Μαίρη Παλιαλέξη

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Η παρουσιάστρια βρισκόταν στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή όταν της έσπασαν τα νερά και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, που βρέθηκε κοντά της για να την συνοδεύσει στο μαιευτήριο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλεφώνησε βεβαίως και στο γυναικολόγο της, Βαγγέλη Δεδούλη και μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με καισαρική τομή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην πρώτη γέννα της, την 1η Μαϊου του 2013, όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Νάγια. Το νεογέννητο κοριτσάκι βάρους 2.820 γραμμαρίων, χαίρει άκρας υγείας και γέμισε ευτυχία τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Θέμη Σοφό, που είδαν την οικογένειά τους να μεγαλώνει κατά ένα μέλος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τελική ημερομηνία για να γεννήσει την 26η Ιουνίου, αλλά η μικρούλα θέλησε να έρθει στον κόσμο λίγο νωρίτερα.

Το νεογέννητο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού θα πάρει το όνομα "Μαίρη", όπως λένε την πεθερά της παρουσιάστριας.

Διαβάστε εδώ τι είπε ο γυναικολόγος της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον τοκετό.

Να τους ζήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR