counter

Your face sounds familiar: Πρώτο στη ζώνη της μετάδοσης του σε όλα τα κοινά

Your face sounds familiar: Πρώτο στη ζώνη της μετάδοσης του σε όλα τα κοινά
Your face sounds familiar: Πρώτο στη ζώνη της μετάδοσης του σε όλα τα κοινά

Στο 34,3% η τηλεθέαση του show στο δυναμικό κοινό 15-44 - πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά.

Ο μεγάλος τελικός έρχεται την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.

Προτελευταίο live και οι διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα!  Η χτεσινή Κυριακή, ένα βήμα πριν το Μεγάλο Τελικό, ενέπνευσε τους παίκτες με ατελείωτο κέφι και οι μεταμορφώσεις τους κέρδισαν τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά! Το 12ο Live του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR της Κυριακής 8 Ιουνίου, μας προετοίμασε για το  φινάλε… που πλησιάζει!

Τι απολαύσαμε; Από ανέμελη pop μέχρι sexy latin ρυθμούς κι από σπαρακτικές μπαλάντες μέχρι εξωτική Reggae, σε 10 μεταμορφώσεις που ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την τελευταία Κυριακή. Οι 10 διαγωνιζόμενοι έδωσαν μάχη… πρόσωπο με πρόσωπο για τις θέσεις των 4 φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού.

Αποτέλεσμα; Το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR κέρδισε και πάλι την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 έδωσε στο show ποσοστό της τάξης του 34,3%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά προήλθαν από τα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να ανεβάζουν την τηλεθέαση στο 40,4%. Έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περίπου 3.636.000 άτομα, ενώ κατά μέσο όρο 1.215.000 άτομα είδαν το show. Στο σύνολο του κοινού είχε μερίδιο 38,8%.

Το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR, στη ζώνη μετάδοσής του και στο κοινό 15-44, σημείωσε 17 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και το κανάλι που ακολούθησε και στο γυναικείο κοινό 15-44 σημείωσε διαφορά 20,6 μονάδων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR