counter

Καίτη Γκρέυ: Η απάντηση στα καυστικά σχόλια του Μουτσινά για την Ηλιάδη & η σκληρή κριτική στην εγγονή της!

Καίτη Γκρέυ: Η απάντηση στα καυστικά σχόλια του Μουτσινά για την Ηλιάδη & η σκληρή κριτική στην εγγονή της!
Καίτη Γκρέυ: Η απάντηση στα καυστικά σχόλια του Μουτσινά για την Ηλιάδη & η σκληρή κριτική στην εγγονή της!

Ηλιάδη - Καίτη Γκρέυ

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Δέστε Τους» για την Αγγελική Ηλιάδη. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς άσκησε κριτική στην τραγουδίστρια για τον τρόπο που διαχιερίζεται την εγκυμοσύνη  της με αφορμή πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στο προσωπικό της account στο Instagram. Η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR παίρνοντας θέση για τα όσα ακούστηκαν στην απογευματινή εκπομπή του Alpha και εκφράζεται  για την εγγονή της με πολύ σκληρά λόγια. Παράλληλα την κατηγορεί ότι της χρωστάει το ποσό των 50.000 που της είχε δανείσει, χωρίς μέχρι πρότινος η Αγγελική Ηλιάδη να έχει διευκρινίσει τι ακριβώς έκανε με τα χρήματα.

- Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την εγκυμοσύνη της εγγονής σας; Χαρακτηριστικά είπε πως «αυτό το παιδί είναι καμμένο από πατέρα και μάνα. Ας είναι καλά που φωτογραφίζει τον κόλπο της».

Δεν έχω δει το εν λόγω απόσπασμα στην τηλεόραση με τον κύριο Μουτσινά, αλλά είναι χυδαίος γιατί αυτά που λέει είναι χυδαιότητες. Δεν μου αρέσει που πολεμούν την Αγγελική. Γιατί ο κύριος Μουτσινάς δεν ασχολείται και με τις άλλες γνωστές εγκύους που βλέπουμε στα περιοδικά; Αυτές δεν τον ενοχλούν δηλαδή;

- Εσείς πιστεύετε ότι η Αγγελική χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη της για να αποσχολεί την δημοσιότητα;

Όχι βέβαια, γιατί στην δημοσιότητα δεν παραμένεις με την εγκυμοσύνη σου αλλά με την φωνή σου και την αξία σου. Και η Αγγελική για μένα έχει αξία.

- Σήμερα ποιες είναι οι σχέσεις σας με την Αγγελική;

Είναι ανύπαρκτες, η Αγγελική δεν μου μιλάει από την στιγμή που τα ξαναβρήκε με τους γονείς της. Όχι μόνο δεν ήρθε να με δει στο νοσοκομείο που ήμουν με σπασμένο πόδι, αλλά δεν με πήρε να μου πει ότι είναι έγκυος. Η Αγγελική έχει καλή καρδιά, αλλά είναι ένα παιδί που είναι «ελαφρύ» στο μυαλό. Επίσης, έχει κακούς συμβούλους και παρασύρεται με όσα τις λένε να κάνει. Είχα συμβουλεύσει τον πατέρα της να μην την αφήσει να γίνει τραγουδίστρια, αλλά εκείνος δεν με άκουσε. Η σημερινή νύχτα δυστυχώς έχει πολλούς κινδύνους για τα νέα κορίτσια κι εγώ τους ξέρω.

- Συμφωνείτε με την απόφαση της να παντρευτεί και να κάνει κάνει παιδί με τον Σάββα Γκέντσογλου;

Ξέρουμε όλοι πως τέτοιοι γάμοι δεν κρατάνε και πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και με τον δικό της. Αν την είχα δίπλα μου θα την συμβολεύσει αν είχε κάνει άλλες επιλογές. Στον πλευρό του Μπάμπη Λαζαρίδη η Αγγελική ήταν κυρία, εδώ τώρα δεν είναι.

- Στην κλινική θα πάτε να την δείτε όταν γεννήσει το δεύτερο μωρό της;

Δεν θα πάω, γιατί εμένα κανείς από την οικογένεια δεν μου μιλάει. Η Αγγελική είναι κατεστραμμένη πια. Με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και μα ρωτάει «τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι;».Της είχα δανείσει 50.000 για να αγοράσει σπίτι , αλλά δεν μου τα έχει γυρίσει πίσω. Σπίτι πάντως δεν πήρε και δεν ξέρω τι απέγιναν τα λεφτά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR