counter

Αγνοείται το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη!

Αγνοείται το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη!
Αγνοείται το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη σκάφος

Αγνοείται το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη

Τα τελευταία χρόνια όσο μετρά η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, η παρουσιάστρια έχει συνδέσει τα καλοκαίρια της με το νησί της Άνδρου και πολύ περισσότερο με τα Άχλα. Πέρυσι μάλιστα έκανε και το όνειρό της πραγματικότητα: η αγάπη της για την θάλασσα την οδήγησε στο να κάνει μαθήματα και να βγάλει δίπλωμα οδήγησης ταχύπλοου σκάφους και να αποκτήσει το πρώτο της σκάφος.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα του έδωσε το όνομα "Λάουρα", που είναι αυτό της μικρότερης κόρης της. Λίγες μέρες πριν ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν μια μεγάλη ατυχία καθώς το σκάφος τους αγνοείται. Οι ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν την περασμένη εβδομάδα την Άνδρο και το λιμάνι της χώρας είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσει ο κάβος που ήταν δεμένη η "Λάουρα". Το σκάφος λύθηκε και απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα. Όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία έβλεπαν το σκάφος να απομακρύνεται, παρασυρόμενο από τους θυελλώδεις άνεμους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι αυτό. Και παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες, το σκάφος συνεχίζει να αγνοείται. 

Η απώλεια του σκάφους, παρότι δεν έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες να βρεθεί, δεν είναι μόνο θέμα υλικής ζημιάς για την Ελένη Μενεγάκη. Της έχει στοιχίσει περισσότερο συναισθηματικά, καθώς οι περσινές βόλτες, τα παιχνίδια και οι βουτιές των παιδιών, οι εξερευνήσεις των πολλών κρυφών κόλπων που κρύβει η Άνδρος, είναι αυτά που σκέφτεται ιδιαίτερα και τα έχει συνδέσει με τη "Λάουρα". Όσοι οι έρευνες για την ανεύρεση του σκάφους συνεχίζονται, η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί τις ελπίδες της. Και δεν έχει αφήσει να διαφανεί τίποτα στην εκπομπή της. Είναι πάντα η έξω καρδιά Ελένη. 

Πηγή: HELLO 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR