counter

Καινούργια αρχή για τη Μαίρη Συνατσάκη

Καινούργια αρχή για τη Μαίρη Συνατσάκη
Καινούργια αρχή για τη Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει νέα αρχή! Όπως σας είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες, η μελαχρινή παρουσιάστρια θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν λείψει από τη ραδιοφωνική της εκπομπή για να φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη, από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού "Ρυθμός 94,9" καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δείτε τι γράφει το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού.

"H αγαπημένη μας Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται… για γεννητούρια! Και ποια θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση της, για όσο καιρό η Σταματίνα φροντίζει το νέο μέλος της οικογένειας; Μία εξίσου λατρεμένη μελαχρινή: η Μαίρη Συνατσάκη! Η Μαίρη ξεκινάει εκπομπές στο Ρυθμό 949 από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και θα βρίσκεται κοντά μας καθημερινά από τις 14:00 μέχρι τις 18:00! Μη χάσετε την πρώτη της εκπομπή από τη νέα εβδομάδα. Συντονιστείτε στο Ρυθμό 949 και απολαύστε μόνο επιτυχίες και διασκεδαστικές στιγμές… παρέα με τη Μαίρη".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR