counter

Έγινε γνωστή από το ελληνικό "Next top Model", έκανε πλαστική & είναι πλέον μία άλλη! Την αναγνωρίζετε;

Έγινε γνωστή από το ελληνικό "Next top Model", έκανε πλαστική & είναι πλέον μία άλλη! Την αναγνωρίζετε;
Έγινε γνωστή από το ελληνικό "Next top Model", έκανε πλαστική & είναι πλέον μία άλλη! Την αναγνωρίζετε;

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ευαγγελία Κουταλίδου έγινε γνωστή από το Next Top Model 2, και είχε καταφέρει να καταλάβει τη δεύτερη θέση στο παιχνίδι. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Ευαγγελία έχει κάνει πολλές δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό επέστρεψε από το Dubai.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της, είναι για το editorial μόδας του περιοδικού Adore, στο οποίο όμως εμφανίστηκε αρκετά αλλαγμένη. Ο λόγος; Η πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της και άλλαξε όλο της το πρόσωπο. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Ευαγγελία Κουταλίδου, που αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασής της.

Πότε έκανες την πλαστική στη μύτη; Πριν από περίπου τρεις μήνες. Ένα μήνα πήρε να γίνω καλά και να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς το ναρθηκάκι. Γενικά δεν είχα μελανιές ή σημάδια στο πρόσωπο, πήγαν όλα πολύ καλά.

Πως αποφάσισες να κάνεις τώρα την επέμβαση; Θα μπορούσες να την έχεις κάνει πριν μπεις στο παιχνίδι και σε γνωρίσει ο κόσμος. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά τώρα ήταν για μένα η κατάλληλη στιγμή. Γνώρισα έναν υπέροχο γιατρό, που τον εμπιστεύτηκα τυφλά και είπα πως θα κάνω την επέμβαση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως μετά τα 30, απλά τώρα γνώρισα αυτό το γιατρό και πήρα την απόφαση. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι μεγάλο ρίσκο να κάνεις μια επέμβαση στο πρόσωπό σου, ειδικά στην περίπτωσή μου, που το πρόσωπο είναι η δουλειά μου.

Αυτή την περίοδο, η Ευαγγελία ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό, όπου θα μείνει για μία ολόκληρη σεζόν και να δουλέψει με ξένους οίκους μόδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR