counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

 Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους! Πολλοί εκπρόσωποι του χώρου της showbiz απαθανατίστηκαν από τον φακό στην περιοχή της Γλυφάδας αλλά και στα στούντιο των τηλεοπτικών εκπομπών.

Στα Κάπα Studios βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης. Εκεί, το ζευγάρι βρέθηκε λόγω guest εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή και κατά την αποχώρησή του «συνελήφθη» από τον φακό με casual outfit!

Στο Studio Pro της Παλλήνης απαθανάτισε ο φακός την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Άκη Πετρετζίκη. Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμμετέχουν στην εκπομπή «Ελένη» και μετά το τέλος των γυρισμάτων ο φακός  τους συνέλαβε με ανεβασμένη διάθεση και διάθεση για χαβαλέ. Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε guest εμφάνιση στην ίδια εκπομπή και αμέσως μετά την εμφάνισή του απαθανατίστηκε από τον φακό που «καραδοκούσε»! Χαλαρός και με sporty εμφάνιση, άκουγε την αγαπημένη του μουσική.

Στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φακός την Νίνα Λοτσάρη και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, την Κορίνα Στεργιάδου και τον Αντώνη Βλοντάκη. Η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης διατηρούν άψογες σχέσεις και συναντήθηκαν σε καφέ της περιοχής ενώ η Κορίνα Στεργιάδου και ο Αντώνης Βλοντάκης εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό και απόλαυσαν την βόλτα τους χωρίς τα παιδιά τους.

Στο Κολωνάκι απαθανάτισε ο φακός την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Οι δυο τους με χαλαρή ανοιξιάτικη εμφάνιση έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και χάρηκαν έναν περίπατο στον ήλιο! Εκεί η Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε και μια καλή της φίλη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR