counter

To αμοιβαίο φλερτ Ελένης Μενεγάκη - Άκη Πετρετζίκη. Δείτε VIDEOS

To αμοιβαίο φλερτ Ελένης Μενεγάκη - Άκη Πετρετζίκη. Δείτε VIDEOS
To αμοιβαίο φλερτ Ελένης Μενεγάκη - Άκη Πετρετζίκη. Δείτε VIDEOS

Ελένη Μενεγάκη Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 16 Μαϊου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha για να μιλήσει για το νέο του site. Ο chef του Πρωινού Mega, μαγείρεψε, τραγούδησε, έπαιξε και γέλασε πολύ με την Ελένη, αλλά το ίδιο κι εκείνη μαζί του. Καθ' όλη τη διάρκεια της μαγειρικής του στην κουζίνα είχαν τρομερή χημεία όπως παραδέχθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και μετά κατά τη διάρκεια της συζήτησης και του καραόκε παιχνιδιού έδειχναν να δένουν πολύ, τόσο ο Άκης με την Ελένη, όσο και με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα την ώρα της μαγειρικής ο Άκης Πετρετζίκης βιαζόταν, λέγοντάς της ότι πια στο Mega τη μαγειρική του λένε να την ολοκληρώνει μέσα σε 15 λεπτά, με την Ελένη να του απαντά: "Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα" και να χαλαρώσει.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους ο Άκης είπε ότι η μοναδική φορά που πέρασε ωραία σε δουλειά και πραγματικά πήγαινε με χαρά, ήταν όταν δούλευε σε ένα bar - restaurant στου Ψυρρή και δεν ανέφερε καθόλου το πρωινό του Mega.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο FTHIS.GR είχε δηλώσει πώς ακόμη και αν φύγουν ο Πέτρος με την Τζένη όπως ακουγόταν τότε, εκείνος θα συνέχιζε τη μαγειρική στήλη του, όποιον και αν έβαζε το κανάλι δίπλα του.

Είναι γνωστό ότι ο Άκης είχε συζητήσει και για μια εκπομπή μαγειρικής με το Mega που όμως δεν έγινε ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι η Ελένη έχει πει στην εκπομπή της ότι θέλει να συνεχίσει και του χρόνου με τον Βασίλη Καλλίδη μάγειρα, το "φλέρτ" ήταν έντονο στην σημερινή εκπομπή και επισφραγίστηκε και στα ευχαριστήρια tweets που ακολούθησαν μιλώντας για τρομερή χημεία ανάμεσά τους.

Λέτε να υπάρξουν ανατροπές;

Ελένη Μενεγάκη Άκης Πετρετζίκης

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR